[Ossm-members] VmWare инсталација на Ubuntu 7.10

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Dec 10 09:56:06 UTC 2007


Toni Kostov напиша:

> Тоа што го инсталирав беше vmware workstation. Имаше и сериски. Server 
> верзијата е бесплатна? Што е разликата? Имаат милијарда различни 
> продукти. Човек да се изгуби во изборот. :-)

Појма неам. И сервер е бесплатен и работи тоа што треба. :)

> А, статијата на howtoforge ја прочитав, но таму се однесуваше на server, 
> а не на  workstation. Исто така и линкот до any-any закрпата не работи. 
> Доцна беше да пребарам на Google. Сабајлево ја најдов од друго место, но 
> дури вечер ќе пробам.

A првиот линк „Patch information“ не го отвори? :)

http://knihovny.cvut.cz/ftp/pub/vmware/vmware-any-any-update115.tar.gz
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list