[Ossm-members] Стринг: Поврзување со Хула

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 30 23:16:23 UTC 2007


На пон, 2007-12-31 во 00:05 +0100, Stojan Dimitrovski напиша:

> Дали да го преведувам транскрибирано тоа Hula во Хула, бидејќи Hula(TM)
> е trademark на Novell. Јас колку што се сеќавам тие не се преведуваа ни
> се транскрибираа.

Треба на латиница, значи „Hula“, кога си веќе таму можеш и да поднесеш
грешка на bugs за да се поправи преводот во Evolution интерфејсот од
„Хула“ во „Hula“.. (иако веќе мислам дека го поправив ова летоска, сепак
да се провери)

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list