[Ossm-members] Јазичните проблеми

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Thu Feb 1 11:14:46 UTC 2007


strumjan at mol.net.mk wrote:

> Веројатно и го пишува на кирилица како „Лејт најт“, „акаунтабл“ и слично.

Заедно со штрафцигер, акумулатор, берза, телевизор.. Се зборови со 
длабоки славјански корени. :)

> Се чудам како уште живееш тука со волку простотија! Веројатно се  

Нема пари за да си купи еднонасочен билет кон Рио.

> срамиш и од најблиските оти зборувааат македонски, инаку, јазикот кој  
> од јазичарите е прогласен за еден од најсовршените во светот!

Од кои јазичари? :)) И како се дефинира совршенство на еден јазик? :) И 
бтњ мислев дека {1,0} е најсовршен јазик? :D

  > За вулгарностите на НЛО (Ufo) не сакам ни да коментирам, мислам дека е
> време самиот да се отстрани од листава, за жал.

:) Ова е боље од Лејт Најт Лајв со Дејвид Летерман..

-- 
Viktor Vojnovski [vojnovskietgmailtockacom||viktormk.blogspot.com]

If a set of independent equally distributed random variates defined on 
the same probability space have a finite mean and variance, then their 
sum approximates the normal distribution.More information about the Ossm-members mailing list