[Ossm-members] Јазичните проблеми

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Feb 1 15:47:10 UTC 2007


Па дури и речникот на Он.Нет вели:

„компј. фајл, датотека. Меѓусебно поврзан збир од податоци снимен како
посебна логичка и физичка целина на некој секундарен носител на податоци
(тврд диск, магнетска лента, CD-ROM и сл.).“

	И без навреди за ова од Он.Нет дека само они (колку што знам) имаат
online речник за Македонски, Англиски, Албански и Германски.

-- 
Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com>
More information about the Ossm-members mailing list