[Ossm-members] Јазичните проблеми

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Feb 1 16:38:43 UTC 2007


Во четврток 1. февруари 2007 16:47 Stojance Dimitrovski напиша:
> 	И без навреди за ова од Он.Нет дека само они (колку што знам) имаат
> online речник за Македонски, Англиски, Албански и Германски.

Тоа не ги прави автоматски авторитети за проблематиката

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list