[Ossm-members] Јазичните проблеми

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Feb 1 17:00:20 UTC 2007


Знам. Ама ова го напишав само дека на пр. на блогот на Александар читав
некои коментари за навредливост нешто со Он.Нет. И само онака го ставив,
за да не се навредат луѓето кои...

Поздрав

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list