[Ossm-members] PLC

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Feb 1 18:35:58 UTC 2007


On 2/1/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
>
>
> Контролер со програмабилна логика.
> (евристика за англискиот јазик: читај одназад)


Да... јасно ми е за тој факт, само што професорот е само за варијантата
Програмабилен Логички Управувач (барем тие шо се на ФЕИТ (ЕТФ) и правеле
семинарска по автоматика знаат). Ај она да ја игнорам евристиката ќе ја
прифатам. Али некако Управувач... Е тука... Не знам да кажам.
Мислења.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070201/18db2182/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list