[Ossm-members] PLC

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Thu Feb 1 23:58:50 UTC 2007


Баш правев семинарска на ЕТФ по системски софтвер
за (софтверски) програмабилни логички управувачи поточно за
matPLC како опен сорс ПЛЦ кој работи на Linux.
Значи дефинитивно е "Програмабилен логички управувач".
Контролер е = Управувач.

Поздрав!

ВаниниMore information about the Ossm-members mailing list