[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Feb 2 19:22:05 UTC 2007


On Friday 02 February 2007 15:04:14 Bozidar Proevski wrote:

> Ваква можност има и КПошта, таму е така преведено
>

Сега малку трол да изигравам, али ова КПошта ми е ептен трн во око...бљак


More information about the Ossm-members mailing list