[Ossm-members] Анкета

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Feb 4 19:43:57 UTC 2007


Вака, по предлог на Јован (gnomk), ставивме анкета на Лугола. Јован предложи 
конкретно да се праша дали Датотека или Фајл, јас поставив „Дали е потрено 
унифицирање на термините за локализација?“. Фино е сите да се произјасниме, 
плус ќе имаме и преглед кој како стои и со користење на локализиран софтвер.

http://www.lugola.net

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list