[Ossm-members] Повторно живо

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Feb 6 11:04:19 UTC 2007


Во вторник 6. февруари 2007 12:00 Aleksandar Balalovski напиша:
> Е да, треба првата страна да ја средиме уште, веројатно ќе биде како
> старата...освен ако имате други идеи.

Од она што го видов, би можело да има малку поживи бои...Многу е сива

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list