[Ossm-members] Анкета

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Feb 5 18:18:12 UTC 2007


On Monday 05 February 2007 17:08:29 Арангел Ангов wrote:

> Поентата ми е, ништо нема да постигнеме со анкети, треба да се делува,
> ако нема кој да го збрка тоа работите ќе си движат во некоја
> неконтролирана насока 

и

> Јас не го правам ова зашто не можам - ова морам да го пишам зашто одма
> тоа ќе ми го префрлите. :)

Овие две изјави се анулираат. Или како...не се компатибилни?


More information about the Ossm-members mailing list