[Ossm-members] Повторно живо

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Feb 6 11:00:46 UTC 2007


On Tuesday 06 February 2007 11:10:04 Арангел Ангов wrote:

> Зашто ја нема првата страница со иконите и содржината? Сега одам на
> викиво и не можам да најдам содржина освен ако не ја барам во
> 'Пребарување'.
>
> Треба само да се ископира или нешто друго е проблемот?

Е да, треба првата страна да ја средиме уште, веројатно ќе биде како 
старата...освен ако имате други идеи. 


More information about the Ossm-members mailing list