[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Feb 13 18:20:13 UTC 2007


On Tuesday 13 February 2007 15:40, Aleksandar Balalovski wrote:
> On Monday 12 February 2007 18:54:44 Новица Наков wrote:
> > > Кога е ?
> >
> > Другиот вторник.
>
> Јас сакам додека трае серијалов да направиме една презентација и ние од
> Битолава. 


Или во Битолава, ако сакате, Интегра ја имате за простор. ;)

Поздрав,

-- 
Деан Јошевски

Компјутерски центар
„Интегра инженеринг“ ЗД ДОО

ул. „Стреја Нахмијас“ 5
7000 Битола

тел.: 047 202 990
тел./факс: 047 202 995
мобил: 075 312 516

dean at integraeng.com.mk
www.integraeng.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list