[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Feb 13 19:06:25 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> Има некој?

Ако има интернет, некој што користи Wordpress да каже нешто околу тоа.

Што знам, какви додатоци има, кои ги користи и слично.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list