[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Feb 13 19:17:26 UTC 2007


На вто, 2007-02-13 во 20:06 +0100, Georgi Stanojevski напиша:
> Ако има интернет, некој што користи Wordpress да каже нешто околу тоа.
> 
> Што знам, какви додатоци има, кои ги користи и слично.

Мојот вордпрес е хевили хакд енд демиџд. :) Ќе можам за наредното
сподели знаење, за ова нема да стигнам.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list