[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Feb 14 01:20:48 UTC 2007


On Tuesday 13 February 2007 20:17:26 Арангел Ангов wrote:
> На вто, 2007-02-13 во 20:06 +0100, Georgi Stanojevski напиша:
> > Ако има интернет, некој што користи Wordpress да каже нешто околу тоа.
> >
> > Што знам, какви додатоци има, кои ги користи и слично.
>
> Мојот вордпрес е хевили хакд енд демиџд. :) Ќе можам за наредното
> сподели знаење, за ова нема да стигнам.

Да, имаш наместено да прашува колку е 3+3.
More information about the Ossm-members mailing list