[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Feb 15 13:30:25 UTC 2007


Има едно филмче што се врти на нет подолго време. За Web 2.0 еволуцијата и
сл. Би сакал да се пушти на Сподели знаење како меѓу тема или така нешто.
Околу 5 мин. е и е, барем јас мислам дека е многу едукативно. Јас сега ќе
пробам да го конвертирам во Ogg Theora.

Клипчето го има кај мене на блог и на YouTube и на целиот нет.
http://stojanced.blogspot.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070215/1cd0f2da/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list