[Ossm-members] wikito na lugola

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Feb 21 15:34:50 UTC 2007


Го глеав викито сеа и глеам дека сегде пишува „Викито на Лугола“. Некако
боље би изгледало доколку стои „Вики за слободен софтвер“. Пак ќе си
пишува дека проектот е почнат од Лугола само што при пребарување на гугл
или пак при случајно налетување на викито на корисниците ќе им стане
многу побрзо појасно за што се работи.

Што мислите за предлогов?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list