[Ossm-members] wikito na lugola

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Feb 21 16:34:21 UTC 2007


On Wednesday 21 February 2007 16:34:50 Арангел Ангов wrote:
> Го глеав викито сеа и глеам дека сегде пишува „Викито на Лугола“. Некако
> боље би изгледало доколку стои „Вики за слободен софтвер“. Пак ќе си
> пишува дека проектот е почнат од Лугола само што при пребарување на гугл
> или пак при случајно налетување на викито на корисниците ќе им стане
> многу побрзо појасно за што се работи.
>
> Што мислите за предлогов?

Ми се допаѓа. Добра идеја.
Нека кажат и останатите, иако може тоа уште веднаш да се промени :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list