[Ossm-members] Vladata ke kupuva kompjuteri za ucilistata

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Feb 21 15:53:03 UTC 2007


On Wednesday 21 February 2007 16:26, Jovan Kostovski wrote:

> Кога ќе ги имаме овие работи ќе договориме презентација
> пред министерот за информатика. Значи да понудиме и
> презентираме решение за проблемов базирано на
> слободен софтвер. Исто така згодно е да се наораи и
> некоја дистрибуција штио ќе им се даде како "of the shelf"
> решение за оваа работа (мислам на Гном цд-то на Уфо).
> Ако се тргне како што треба можеби ќе се отворат и неколку
> работни места за одржување на таа дистрибуција и за обуки.
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе


Здраво, 

Бидејќи работам со обуки и литература, ме интересира како целата работа ќе 
биде покриена со учебни помагла, односно литература. 

Поздрав,
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list