[Ossm-members] wikito na lugola

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Feb 21 18:30:51 UTC 2007


On 2/21/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>
> On Wednesday 21 February 2007 16:34:50 Арангел Ангов wrote:
> > Го глеав викито сеа и глеам дека сегде пишува „Викито на Лугола". Некако
> > боље би изгледало доколку стои „Вики за слободен софтвер". Пак ќе си
> > пишува дека проектот е почнат од Лугола само што при пребарување на гугл
> > или пак при случајно налетување на викито на корисниците ќе им стане
> > многу побрзо појасно за што се работи.
> >
> > Што мислите за предлогов?
>
> Ми се допаѓа. Добра идеја.
> Нека кажат и останатите, иако може тоа уште веднаш да се промени :)
>
> Поздрав


И јас би играл така :)
Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070221/bd671a1d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list