[Ossm-members] wikito na lugola

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Feb 22 15:19:29 UTC 2007


On 2/21/07, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
>
>
>
> On 2/21/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> >
> > On Wednesday 21 February 2007 16:34:50 Арангел Ангов wrote:
> > > Го глеав викито сеа и глеам дека сегде пишува „Викито на Лугола".
> > Некако
> > > боље би изгледало доколку стои „Вики за слободен софтвер". Пак ќе си
> > > пишува дека проектот е почнат од Лугола само што при пребарување на
> > гугл
> > > или пак при случајно налетување на викито на корисниците ќе им стане
> > > многу побрзо појасно за што се работи.
> > >
> > > Што мислите за предлогов?
> >
> > Ми се допаѓа. Добра идеја.
> > Нека кажат и останатите, иако може тоа уште веднаш да се промени :)
> >
> > Поздрав
>
>
> И јас би играл така :)
> Поздрав.
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
Вие уствари не знаете да играте (самба...)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070222/bacc92fe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list