[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Feb 27 18:11:29 UTC 2007


За да не се дуплираат работи, го преведувам ГНУ манифестот. Половина го 
средив, до утре ќе го има цел за преглед и наоѓање грешки.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list