[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Feb 27 17:43:14 UTC 2007


На вто, 2007-02-27 во 18:11 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> За да не се дуплираат работи, го преведувам ГНУ манифестот. Половина го 
> средив, до утре ќе го има цел за преглед и наоѓање грешки.

Па стај го на вики најубаво.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list