[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Feb 27 19:49:22 UTC 2007


On Tuesday 27 February 2007 17:43, Арангел Ангов wrote:
> На вто, 2007-02-27 во 18:11 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > За да не се дуплираат работи, го преведувам ГНУ манифестот. Половина го
> > средив, до утре ќе го има цел за преглед и наоѓање грешки.
>
> Па стај го на вики најубаво.

Да де, само сега да не го ставам пола преведено...


More information about the Ossm-members mailing list