[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Feb 27 20:04:00 UTC 2007


Во вторник 27. февруари 2007 18:43 Арангел Ангов напиша:
> На вто, 2007-02-27 во 18:11 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > За да не се дуплираат работи, го преведувам ГНУ манифестот. Половина го
> > средив, до утре ќе го има цел за преглед и наоѓање грешки.
>
> Па стај го на вики најубаво.


За да не се дуплираат работи, Жаклина ги преведува ГПЛ и ЛГПЛ...
И тие ќе бидат ставени на викито

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list