[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Feb 27 22:22:36 UTC 2007> За да не се дуплираат работи, Жаклина ги преведува ГПЛ

ГПЛ како да беше преведена на википедија?

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list