[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Feb 27 23:49:26 UTC 2007


On Tuesday 27 February 2007 22:22, Новица Наков wrote:
> > За да не се дуплираат работи, Жаклина ги преведува ГПЛ
>
> ГПЛ како да беше преведена на википедија?

Па да, само што ја има и на сајтот на оССМ:
http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/gnu_gpl_mk.html

Мајко...


More information about the Ossm-members mailing list