[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Feb 27 23:21:03 UTC 2007


На вто, 2007-02-27 во 23:54 +0100, Georgi Stanojevski напиша:

> Да уште пред година ипол, ја има и на gnu.org зашто не сте провериле
> пред да преведувате? :)

Значи, прво правило пред да почнете да преведувате нешто е да проверите дали некој
го превел пред вас. :)

Затоа и не е лоша идеја да се отвори по еден предмет за сите вакви и
слични работи на bugs.softver.org.mk и по сите сајтови да го остаиме
flyspray-от како почетна точка за да може секој да провери што е
преведено или до каде е преведено.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list