[Ossm-members] Превод на GNU Манифестот

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Feb 28 13:19:56 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша:

> Освен тоа, преводот е прегледан и од дипломиран правник и од судски 
> преведувач. Знам дека е ова неофицијален превод, ама тоа не значи дека не 

Па на википедија е, можеш да ја поправаш.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list