[Ossm-members] сподели знаење #8

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Feb 28 15:32:32 UTC 2007


Пред некој ден зборевме со Милош за евентуално на сподели знаење да се зборува 
за openvpn.

Милош може тоа за другава недела? 

И дали ако се соберат неколку лаптопи може тоа некако и во живо да се направи?


-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list