[Ossm-members] Следна средба

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 3 18:31:30 UTC 2007


Дамјан Георгиевски напиша: 

> Ако има интернет може и да се средат некои работи, ко на Уфо лаптопот
> (конечно?!?) или некој друг лаптоп ubuntu/kubuntu инсталирање кодеци и сл.

А може и ден на лаптопи да го правиме. :)

-- 
Новица

"Who so would be a man must be a nonconformist." - Ralph Waldo EmersonMore information about the Ossm-members mailing list