[Ossm-members] Следна средба

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Jan 3 21:39:24 UTC 2007


Новица Наков напиша:

>> Ако има интернет може и да се средат некои работи, ко на Уфо лаптопот
>> (конечно?!?) или некој друг лаптоп ubuntu/kubuntu инсталирање кодеци и сл.
> 
> А може и ден на лаптопи да го правиме. :)

Со тоа што во вторник најрано можам да пробам да го средам проблемот со 
интернетот, убаво е да се планира активност за која баш и не треба 
интернет. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list