[Ossm-members] gnupg и повеќе e-mail адреси

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 3 19:01:41 UTC 2007


Некој да користел gnupg со повеќе e-mail адреси?

Читам дека еден клуч може да има повеќе uid-а (што ќе рече повеќе профили 
(име, адреса  и сл.)), ама не можам да откријам како се одередува кој е 
главен?


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list