[Ossm-members] Следна средба

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 4 22:40:22 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша: 

> Со тоа што во вторник најрано можам да пробам да го средам проблемот со
> интернетот, убаво е да се планира активност за која баш и не треба
> интернет. :)

ОК. Глиша ќе залепиш постер на факултет во понеделник дека ќе правиме кино 
вечер? Да речеме предаваањето на Сталман во Бугарија што беше.

-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list