[Ossm-members] ubuntu 6.10, firefox 2.0.0.1 patchiran kojznae so shto...

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Mon Jan 8 10:39:42 UTC 2007


On 1/7/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
>
> Пробувам ubuntu 6.10. Инсталиран е firefox -2.0.0.1+0dfsg-0ubuntu.6.10.


На Gentoo  искомпајлиран firefox од сорс преку portage.

1. Дали и кај некој друг http://www.t-mobile.com.mk/ менијата ги
> покажува под тој флешот горе?


Менијата ги покажува под флешот.

2. http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/nov/ дали кога ќе се пројде
> со маусот врз иконите ја ујебува позадината и ја прави фиксна.


Не ја ујебува.

3. На http://www.b-list.org/weblog најдолу градиентот а и горе кај мене
> ги ујебува .png градиентите?


Не ги ујебува.

--
Марко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070108/6847b65a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list