[Ossm-members] ubuntu 6.10, firefox 2.0.0.1 patchiran kojznae so shto...

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jan 9 13:40:35 UTC 2007


> Пробувам ubuntu 6.10. Инсталиран е firefox -2.0.0.1+0dfsg-0ubuntu.6.10.
>
2.0.0.1 firefox од mozilla.com, slackware

> 1. Дали и кај некој друг http://www.t-mobile.com.mk/ менијата ги
> покажува под тој флешот горе?

Прво е логото T-mobile, па под него javascript менијата, па доле има некој 
flash.

> 2. http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/nov/ дали кога ќе се пројде
> со маусот врз иконите ја ујебува позадината и ја прави фиксна.

фиксна? 
не приметив ујебување

> 3. На http://www.b-list.org/weblog најдолу градиентот а и горе кај мене
> ги ујебува .png градиентите?

у реду ми личат градиентите


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"We think it's a great consumer win, and it's a great industry win, to be able 
to ensure that with good copy protection, you can have so much functionality 
for the user", Jordi Rivas, Microsoft Director of TechnologyMore information about the Ossm-members mailing list