[Ossm-members] OOo i furmuli

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Jan 8 22:58:04 UTC 2007


Многу е по комплизирано од M$ О..... На пр. боја на текст во text box
нема шанси да смениш!

Како се викаже она од Gnome Office... Gnumeric. Пробај со тоа...

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list