[Ossm-members] ubuntu 6.10, firefox 2.0.0.1 patchiran kojznae so shto...

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Jan 9 13:59:57 UTC 2007


On Tue, 2007-01-09 at 14:40 +0100, Дамјан Георгиевски wrote:
> > Пробувам ubuntu 6.10. Инсталиран е firefox -2.0.0.1+0dfsg-0ubuntu.6.10.
> >
> 2.0.0.1 firefox од mozilla.com, slackware
> 
> > 1. Дали и кај некој друг http://www.t-mobile.com.mk/ менијата ги
> > покажува под тој флешот горе?
> 
> Прво е логото T-mobile, па под него javascript менијата, па доле има некој 
> flash.
> 
> > 2. http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/nov/ дали кога ќе се пројде
> > со маусот врз иконите ја ујебува позадината и ја прави фиксна.
> 
> фиксна? 
> не приметив ујебување
> 
> > 3. На http://www.b-list.org/weblog најдолу градиентот а и горе кај мене
> > ги ујебува .png градиентите?
> 
> у реду ми личат градиентите
> 
> 
Кај мене на Федора се е ОК. Иначе имаше неколку сајтови кои што се
заебуваа во логоата и сл.

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list