[Ossm-members] OOo i formuli

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jan 10 16:02:35 UTC 2007


On 1/9/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> Со лесно срце ти кажувам дека грешиш :) Мислам дека е обратно.

Можеби малку. Баш сега си играм со формулите, не е толку страшно.
Има визуелен уредувач у кој се кликаат операциите, ама тој само генерира
структура за тој скипт јазикот за формули. На крај се завршува на него.
btw тој скрипт јазик се вика MathML (Math markup language) и демек
можел да зе упика у HTML код.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list