[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Marlon Mircevski marlon at on.net.mk
Fri Jan 12 15:20:25 UTC 2007


Georgi Stanojevski wrote:
> Неможев да најдам на vlada.mk ама во Дневник има оглас за бесплатна
> обука за користење компјутери.
>
> ...Бесплатната обука ќе го опфати пакетот за канцелариско работење MS
> Office (Ms Word, MS Excel, MS Power Point, Internet)...
>   
Дали има некој сознание кој ја финансира обуката? Влада-влада или 
влада-мајкрософт?

-- 
Марлон
More information about the Ossm-members mailing list