[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 12 17:07:53 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша: 

> ...Бесплатната обука ќе го опфати пакетот за канцелариско работење MS
> Office (Ms Word, MS Excel, MS Power Point, Internet)...

Колку јас гледам прво на Владата треба некој да и објасни дека Internet не е 
дел од MS Office.

-- 
Новица

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list