[Ossm-members] Glade2 со Python

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Jan 12 18:12:58 UTC 2007


Незнам колку знаете за ова ама вие сте ми последно место да прашам.
Веќе една недела активно барам како да поврзам интерфејс направен со Glade2
со Python. Нигде неможам да најдам доволно добар туториал или нешто што
барем малце повеќе објаснува од ова:
http://www.jamesh.id.au/software/libglade/.

П.С. Не ја гледам Qt како алтернатива. :)

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070112/ce3df7a7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list