[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Jan 12 23:06:31 UTC 2007


On Friday 12 January 2007 18:49, Дамјан Георгиевски wrote:
> > Влада организира (и можеби иницира), МС плаќа.

>
> Ова ме потсеќа на текстов од пред година-и-пол
> „Догледање македонска софтверска индустријо?“
> http://softver.org.mk/novica/01116449024

Незнам како не сум го прочитал текстот досега - браво, убаво кажано, амо ова е 
нашата државичка.  

Патем речено некој спомна дека во дневник се информациите за обуката. Дали 
може да прецизирате во кој број (ако не е доцна да го најдам) сум 
зинтересиран да прочитам.

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list