[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 13 09:57:00 UTC 2007


Jovan Petrov напиша: 

> Претпоставувам дека сеуште не знаат дека на нив не оди МС Ворд, бидејќи
> моето лично искуство беше такво (јас им објаснив дека не оди МС Ворд, беа
> зачудени, па им објаснив дека има убава алтернатива, и им „олесна" :) ).

Јован, каквко лично искуство си имал на оваа тема?

-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list