[Ossm-members] теми од 2006 година

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 13 12:26:44 UTC 2007


Vlado Peshov напиша: 

> Macedonian
> Slave Jovanovski - slavejovanovski [at] yahoo [dot] com
> soulassassin - soul_assassin986 [at] yahoo [dot] com

Сакаш да им пишеш или јас да им пишам да ги прашаме до кај е работата?

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list