[Ossm-members] теми од 2006 година

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Jan 13 12:32:29 UTC 2007


On 1/13/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Сакаш да им пишеш или јас да им пишам да ги прашаме до кај е работата?

Овие двајцата мислам дека се на листа и дека се од Битола (мислам дека
барем Славе е од Битола а за другиот не знам). Ај пиши и прашај до
каде е работата.


More information about the Ossm-members mailing list