[Ossm-members] теми од 2006 година

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 13 15:47:54 UTC 2007


> Овие двајцата мислам дека се на листа и дека се од Битола (мислам дека
> барем Славе е од Битола а за другиот не знам).

Па ако се на листа ќе се пријават сами ваљда.

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list