[Ossm-members] теми од 2006 година

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Jan 13 16:14:42 UTC 2007


На саб, 2007-01-13 во 13:02 +0100, Новица Наков напиша:
> [Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА Од: Арангел Ангов Датум:17.02.2006 

Се случи, искочи дека сепак луѓето што највеќе се залагаа за собирот и
тврдеа дека сакаат да работат, whatever it takes за да се напраи тоа што
треба, се откажаа уште на почеток. 
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list